Loading
10:30
  1. 15 mins
12:15
  1. Lunch Break
    60 mins
13:15
  1. 20 mins
    The presentation will include an overview of latest research project looking at using Forensic VMD to develop fingermarks and touch marks on fabrics. There will also be an introduction of the new Appl ...
13:35
  1. 20 mins
    The latest reports predict that the coming years will see a significant growth of the data virtualization market. This indicates that digital forensics experts will have to answer an increase in deman ...
14:15
  1. 20 mins
14:35
  1. Afternoon Break
    25 mins
15:00
  1. 20 mins
15:20
  1. 20 mins
15:40
  1. 20 mins
16:00
  1. End of Day 1
    0 mins
10:30
  1. 15 mins
10:45
  1. 90 mins
    Our expert line-up for this panel will address growing concerns surrounding the processes in which digital forensic examinations are conducted and utilised by law enforcement.  Digital evidence and hu ...
12:15
  1. Lunch Break
    60 mins
13:15
  1. 20 mins
    Integritas Global Consultancy (IGC) is an SFJ Awards Approved Centre who deliver accredited crime scene investigation and specialist forensic training to law enforcement and emergency services globall ...
13:35
  1. 20 mins
    Almost all digital investigations require the examiner to locate and analyze communication data which can come in the form of chat clients, SMS messaging, or email applications.  Vast amounts of data ...
13:55
  1. 20 mins
    The policies of Apple on user data protection change all the time, making it even harder for investigators to get usable data they need to solve cases. Join Jason Roslewicz, CEO of SUMURI for an updat ...
14:35
  1. Afternoon Break
    25 mins
15:00
  1. 20 mins
16:00
  1. End of Day 2
    0 mins
10:30
  1. 15 mins
10:45
  1. 90 mins
12:15
  1. Lunch Break
    60 mins
13:15
  1. 20 mins
    Integritas Global Consultancy (IGC) is an SFJ Awards Approved Centre who deliver accredited crime scene investigation and specialist forensic training to law enforcement and emergency services globall ...
13:35
  1. 20 mins
14:15
  1. 20 mins
14:55
  1. End of Conference
    0 mins